Przedstawiamy stanowisko Mazowieckiego Stowarzyszenia Rzeczoznawców Majątkowych w sprawie projektu nowego standardu zawodowego dotyczącego wyceny nieruchomości w podejściu porównawczym.

Poniżej plik z pismem zawierającym uwagi ogólne oraz załącznik dotyczący kwestii szczegółowych:

OSTATNIO DODANE

Biuro MSRM nieczynne 18 kwietnia.

Szanowni Państwo, informujemy, że 18 kwietnia biuro MSRM będzie nieczynne, za niedogodności przepraszamy.

Warsztaty – „Czynniki wpływające na zmianę wartości nieruchomości, teoria i praktyka” – 22 maja 2019 r. w Warszawie

Szanowni Państwo, 22 maja b.r. (w środę) Mazowieckie Stowarzyszenie Rzeczoznawców Majątkowych zaprasza na szkolenie połączone z warsztatami „CZYNNIKI…
Nieniejszy mail jest pułapką na osoby rozsyłające niechciane wiadomości. Prosimy o nie wysyłanie na niego żadnych wiadomości gdyż Państwa adres może zostać pernamentnie zablokowany. alexander@secretcats.pl. Jeśli jesteś właścicielem niniejszej strony możesz usunąć tę notkę jednak pamiętaj, że ta pułapka ogranicza niechciane maile wpadające na Twoje skrzynki pocztowe.
secretcats.pl - tworzenie stron internetowych